+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Transparant rolluik

rolluiken met optimaal doorzicht

Uw winkel of bedrijf beveiligt u optimaal met een transparant rolluik van ADDA van Dullemen B.V. Onze verschillende soorten rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze volledig voldoen aan uw eisen. In onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, bekijkt u de mogelijkheden die wij u bieden voor een transparant rolluik.

 

Het grote voordeel van een transparant rolluik

Een Transpapantser biedt beveiliging, terwijl voorbijgangers toch uw etalage kunnen bewonderen. Als rolluikenfabrikant kunnen wij u unieke mogelijkheden bieden en passen we een transparant rolluik aan uw specifieke situatie aan. Zo hebben wij geheel doorzichtige rolluiken in ons assortiment, maar ook snelroldeuren bestaande uit transparante en dichte delen. U kiest ook uit Perfo-rolluiken, die bijna doorzichtig lijkend dankzij de microperforatie. Onze Transpapantsers zijn de ideale oplossing als u interesse heeft in een transparant rolluik! Het is doorzichtig en tegelijkertijd zeer goed bestand tegen inbraak.

 

Maak de juiste keuze met onze hulp

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een transparant rolluik? Of bent u ook benieuwd naar onze schaarhekken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Oud-Beijerland. We maken tijd voor u om te praten over de mogelijkheden voor een transparant rolluik in uw situatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0186-621555. Wij helpen u graag verder met onze ruime ervaring op het gebied van rolluiksystemen.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen