+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Transparant rolluik

rolluiken met optimaal doorzicht

Uw winkel of bedrijf beveiligt u optimaal en betrouwbaar met een transparant rolluik van ADDA Van Dullemen BV. Onze verschillende soorten rolluiken verbinden kwaliteit met uw eisen voor optimaal doorzicht. In onze showroom kunt u de mogelijkheden die wij u bieden bekijken. Bovendien staan onze deskundige medewerkers klaar voor een advies op maat.

Transparant rolluik: ruime keuze uit diverse modellen

Een transparant rolluik biedt beveiliging, maar voorbijgangers kunnen toch uw etalage bewonderen. Een transparant rolluik kan worden aangepast aan bijna elke situatie. Zo hebben wij geheel doorzichtige rolluiken in ons assortiment, maar ook rolluiken bestaande uit transparante en dichte delen. Onze collectie Transpapanters (Transpa-5, Transpa-6 en Polivision) zijn de ideale oplossing als u interesse hebt in een transparant rolluik! Het rolluik is open, maar toch bijzonder sterk om inbraak tegen te gaan. Met een transparant rolluik is uw winkel is zichtbaar en tegelijkertijd goed beveiligd.

Verzekerd van de juiste keuze

Wilt u meer weten over onze producten en de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom. We maken tijd voor u om te praten over uw situatie, wensen en eisen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0186-621555. ADDA Van Dullemen heeft ruime ervaring op het gebied van rolluiksystemen.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen