+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Transparant rolluik

rolluiken met optimaal doorzicht

Uw winkel of bedrijf beveiligt u optimaal met een transparant rolluik van ADDA Van Dullemen B.V. Onze verschillende soorten rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze volledig voldoen aan uw eisen. In onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, bekijkt u de mogelijkheden die wij u bieden. Bovendien staan onze deskundige medewerkers voor u klaar met advies op maat.

Het grote voordeel van een transparant rolluik

Een transparant rolluik biedt beveiliging, terwijl voorbijgangers toch uw etalage kunnen bewonderen. Een transparant rolluik kan worden aangepast aan bijna elke situatie. Zo hebben wij geheel doorzichtige rolluiken in ons assortiment, maar ook rolluiken bestaande uit transparante en dichte delen. Zo kunt u het rolluik volledig op uw winkel, galerij of bedrijf aanpassen. Onze Transpapantsers zijn de ideale oplossing als u interesse heeft in een transparant rolluik! Het rolluik is open, maar toch bijzonder sterk om inbraak tegen te gaan. Met een transparant rolluik is uw winkel zichtbaar en tegelijkertijd goed beveiligd.

Maak de juiste keuze met onze hulp

Wilt u meer weten over onze producten en de mogelijkheden? Wilt u bijvoorbeeld ook meer informatie over onze brandwerende rolschermen of onze schaarhekken die in regio Rotterdam veel gebruikt worden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam. We maken tijd voor u om te praten over uw situatie, wensen en eisen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0186-621555. Wij helpen u graag verder met onze ruime ervaring op het gebied van rolluiksystemen.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen