+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Een parkeergarage rolhek moet veilig zijn en vooral ook gebruiksvriendelijk. ADDA Dullemen BV geeft u graag advies bij de keuze voor een parkeergarage rolhek. Breng een bezoek aan onze showroom in Oud- Beijerland waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Op deze manier vindt u altijd het perfecte rolluik voor uw toepassing!

Parkeergarage rolhek: degelijk en doordacht

ADDA Van Dullemen BV verzorgt uw de parkeergarage afsluiting op een degelijke en doordachte manier. ADDA Van Dullemen BV is een NCP Erkend Rolluikbeveiligingsbedrijf en voldoet daarmee aan strenge kwaliteitseisen op o.a. het gebied van een parkeergarage rolhek. Aan de afsluiting van een parkeergarage of parkeerkelder worden speciale eisen gesteld. Meestal wordt gekozen voor een openmazig pantser voor ventilatie en/of doorzicht. De veiligheidszaken als afrolbeveiliging, onderrailbeveiliging en inklimbeveiliging verzorgen wij ook. Bekijk online onze producten.

Wij zijn u graag van dienst


Voor advies over een parkeergarage rolhek kunt u contact met ons opnemen door tijdens kantooruren te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0186-621555. Onze deskundige adviseurs bespreken met u de situatie en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook een afspraak inplannen met een van onze medewerkers en onze showroom bezoeken. Wij verwelkomen u graag!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen