+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

U kunt bij uw parkeergarage een rolhek laten plaatsen om het op een veilige manier af te sluiten. ADDA Dullemen BV geeft u graag advies bij de keuze voor een veilig en praktisch rolhek voor uw parkeergarage. Als u zich in alle rust wilt oriënteren op ons aanbod, kunt u onze showroom in Oud-Beijerland bezoeken. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Op deze manier vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw toepassing!

 

Parkeergarage rolhek: degelijk en doordacht

Wij verzorgen uw parkeergarageafsluiting op een degelijke en doordachte manier. Wij zijn een NCP-erkend Rolluikbeveiligingsbedrijf en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen op onder andere het gebied van een rolhek voor een parkeergarage. Aan het rolhek van een parkeergarage of parkeerkelder worden speciale eisen gesteld. Meestal wordt gekozen voor een openmazig pantser voor ventilatie en/of doorzicht. Als u door ons een rolhek bij uw parkeergarage wilt laten plaatsen, verzorgen wij ook veiligheidszaken als afrolbeveiliging, onderrailbeveiliging en inklimbeveiliging. Zo bent u verzekerd van complete service met één aanspreekpunt.

 

Raadpleeg ons voor een oplossing voor uw parkeergarage

Voor advies over het laten plaatsen van een rolhek bij uw parkeergarage kunt u contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via 0186-621555. Onze deskundige adviseurs bespreken uw situatie met u en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden om een rolhek bij uw parkeergarage te laten plaatsen. Plan gerust een afspraak in met een van onze medewerkers en bezoek onze showroom om onze rolhekken te bekijken. Wij verwelkomen u graag!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen