+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

vertikaal rolluik ronde balie open                  vertikaal rolluik ronde balie dicht (2)

U heeft bij ADDA van Dullemen BV in Oud-Beijerland diverse mogelijkheden voor een verticaal rolluik. Dat is een ideale oplossing om uw ruimte met een ronde of anderszins afwijkende vorm af te sluiten. Wij helpen u graag aan een oplossing die perfect bij uw pand past, zodat u het goed kunt beveiligen.

 

Diverse mogelijkheden voor een verticaal rolluik

Moderne vormgeving gaat vaak gepaard met ronde lijnen. Een ronde balie of bar kan goed vormgegeven worden. Maar het afsluiten van zo’n ronde balie met is een ander verhaal. In eerste instantie zal men zeggen dat er geen rolluik is voor een balie met een ronde vorm. Met ons Addacar-rondloopsysteem is hier echter een mooie oplossing voorhanden. Het afsluiten van deze toepassing gebeurt met espagnoletsloten of schuifgrendels. Wij gebruiken onze expertise in rolluiken graag om u veel mogelijkheden te bieden voor een verticaal rolluik. Bekijk gerust ons volledige aanbod aan rolluiken om een oplossing te vinden voor uw specifieke toepassing.

 

Plaats uw bestelling of bezoek onze showroom

Als rolluikenfabrikant bieden wij u unieke mogelijkheden, zoals een verticaal rolluik. Zo sluit u ook ruimtes goed en veilig af die aan de buitenkant rond of anders gevormd zijn. Bent u benieuwd welke oplossing we voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op en bespreek het met onze specialisten.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen