+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Kast & Berging

speciale toepassingen

Bent u op zoek naar een leverancier die een rolluik voor een kast of berging kan leveren? Dan is ADDA van Dullemen B.V. uit Oud Beijerland, vlak bij Rotterdam, de partij die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten afsluitingen. Denk hierbij aan rolhekken, schaarhekken, roldeuren en rolluiken; kortom alles waarmee u een ruimte of pand kunt afsluiten en beveiligen. Ook worden we regelmatig ingeschakeld om een kast of berging te voorzien van een passend rolluik. Ons ADDA 5012-rolluik is bijvoorbeeld een hoogwaardige oplossing voor vele gymzalen en sporthallen.

Dé oplossing voor elke kast en berging

De ADDA 5012 is een rolluik met dubbelwandige aluminium extrusie profielen, die aan weerzijden glad zijn. Het pantser is sterk en stijf. Hierdoor is het geen enkel probleem als er een bal tegenaan gegooid of geschopt wordt. Het rolluik van uw kast of berging blijft dan gewoon intact. Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere profielen te kiezen. We geven u hier graag advies op maat over. Ook wanneer u meer wilt weten over onze andere oplossingen, zoals onze carrosserieschuifluiken en onze snelroldeuren, kunt u ons benaderen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de rolluiken uit ons assortiment of onze andere oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0186-621555. Wanneer u liever een persoonlijk gesprek heeft, bent u ook van harte welkom in onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam. We geven u graag advies op maat.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen