+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Over ons

ADDA Van Dullemen B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van ADDA pui-pantsers. ADDA: Attractieve Degelijke Doordachte Afsluitingen, een compleet pakket producten op het gebied van beveiligingsrolluiken, rolhekken, roldeuren, schaarhekken en Transpapantsers doorzichtige afsluitingen. Als NCP erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf wordt geleverd volgens de geldende normen en kan een opleveringsbewijs worden afgegeven.

ADDA Van Dullemen is specialist in parkeergarage afsluitingen. Rolhekken met doorzicht en ventilatie geschikt voor frequent gebruik en geheel volgens de eisen van de opdrachtgever. Met optimaal bedieningsgemak voor de gebruiker.

ADDA Van Dullemen is totaalleverancier van brandwerende rolluiken, rolschermen en schuifdeuren tot 120 min volgens NEN-6069. ADDA Van Dullemen is importeur van J.A. Mansergas SA. te Barcelona, toonaangevend fabrikant van schaarhekken, snelroldeuren, Venetians en diverse rolluiksystemen.

Een eigen 24 uur servicedienst garandeerd u optimale beveiliging en met een jaarlijks onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een optimaal beveiligd pand.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle “know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen