+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Schaarhekken

een perfecte afsluiting bij weinig bovenruimte

Schaf vandaag nog schaarhekken aan bij ADDA van Dullemen BV uit Oud-Beijerland, vlak bij Dordrecht. Schaarhekken worden vooral gemonteerd op plaatsen waar slechts geringe hoogte is. Ze zijn de ideale afsluiting voor een pui of een luifel. Tegenwoordig worden ze ook veel toegepast in slaapkamers met openstaande deuren.

 

Alles wat u wilt weten over schaarhekken

Wij weten alles over de beveiliging en afsluiting van gebouwen middels rolluiken. De afsluiting van plaatsen met geringe hoogte gebeurt door het monteren van Mansergas-schaarhekken. U heeft daarbij keuze uit verschillende types en uitvoeringen. Bij de keuze van een schaarhek wordt rekening gehouden met uw wensen en de aard van uw gebouw. Schaarhekken worden gebruikt als afsluiting van parkeergarages, winkelpuien, bungalows of appartementen. U kunt ook uw slaapkamer beveiligen met een schaarhek! Bovendien kunt u bij ons schaarhekken laten afwerken in een eigen gekozen kleur. Zo valt het schaarhek niet uit de toon bij uw gevel of interieur! In ons assortiment aan rolhekken vindt u zeker een exemplaar dat aansluit op uw wensen.

 

Bezoek onze showroom

De mooiste schaarhekken koopt u bij onze rolluikenfabriek! Bezoek onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam en laat u verrassen door ons aanbod. Indien u meer informatie wenst, zijn onze folders en brochures eenvoudig te downloaden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0186-621555.

Type A
10 schaarhek harley veghel 07Het schaarhek type A is de standaard uitvoering voor beveiliging van winkels, bungalows en appartementen, etc. Opgebouwd uit verticale stijlen van dubbele U-profielen (18 x 16 x 18 x 1,5mm) verbonden door scharen van platstaf (16 x 4mm), geheel staalverzinkt.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, enkel- en dubbelvleugelig met middensluiting, vast- of wegdraaibaar pakket. Standaard wordt geleverd met opklapbare onderrail in hangende uitvoering en met degelijk schaarhekslot. Op verzoek kan geleverd worden met slot voorzien van europrofielcilinder, in kleur gecoat etc. etc.

Type M
11 schaarhekkenType M is het schaarhek met minimaal pakket voor situaties waar beperkte ruimte voor de pakketten aanwezig is. Opgebouwd uit verticale stijlen van dubbele U-profielen (10 x 20 x 10 x 1,5mm) en platstaf (20x5mm), verbonden door scharen van platstaf (16 x 4mm), geheel staalverzinkt.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, enkel- en dubbelvleugelig met middensluiting, vast- of wegdraaibaar pakket. Standaard wordt geleverd met opklapbare onderrail in hangende uitvoering en met degelijk schaarhekslot.
Op verzoek kan geleverd worden met rollende uitvoering, slot met europrofielcilinder, in kleur gecoat etc. etc.

Type Z
schaarhek [4]Schaarhek type Z is een zwaar model, voor situaties waar maximale beveiliging is vereist. Opgebouwd uit verticale stijlen van dubbele U-profielen (20 x 22 x 20 x 3mm) verbonden door scharen van platstaf (20 x 4mm), geheel staalverzinkt.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, enkel- en dubbelvleugelig met middensluiting, vast- of wegdraaibaar pakket. Standaard wordt geleverd met opklapbare onderrail in hangende uitvoering en met degelijk schaarhekslot. Op verzoek kan geleverd worden met slot voorzien van europrofielcilinder, in kleur gecoat etc. etc.

Tourniquet schaarhek
IMG_0503Gebogen schaarhek entree

Een entree van een winkelcentrum voorzien van een degelijke en fraaie afsluiting met een gebogen schaarhek voor de TOURNIQUET.
De ramen naast en boven de tourniquet voorzien van Ruit 8 rolhekken.

Gebogen uitvoering
13 gebogen schaarhek 2In bepaalde situatie’s kan een gebogen afsluiting gewenst zijn. Een schaarhek is een mooie en veilige oplossing. Tevens kan een gebogen schaarhek een elegante afsluiting zijn zoals u op de foto kunt zien.
Type RVS
14 rvs schaarhek gebogen balie (2)In speciale omstandigheden of bij extreme eisen in verband met omgeving kan het schaarhek type A in roestvaststaal worden uitgevoerd…..

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen