+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Carrosserieschuifluik

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Een carrosserieschuifluik van ADDA Van Dullemen BV is veilig en biedt bescherming van uw lading. De rol- en schuifluiken in ons assortiment worden onder meer toegepast in de carrosseriebouw. Onze adviseurs en monteurs zijn deskundig en denken graag met u mee! Wij gaan voor u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Carrosserieschuifluik: divers aanbod

ADDA Van Dullemen BV  biedt technisch hoogwaardige producten waaronder schuifluiken. Deze schuifluiken kunnen bij vele verschillende soorten projecten worden toegepast. De schuifluiken die u terugvindt in ons aanbod kunnen bijvoorbeeld worden toegepast in een systeemkast, uitgevoerd met degelijke handgreep voorzien van drukknop en vergrendeling met slot. Bovendien kan dit type schuifluik ook prima worden ingezet als doorgeefluik. Kijk ook eens naar onze handige gereedschapskist met carrosserieschuifluik!

Bezoek onze showroom!

In onze showroom in Oud-Beijerland zijn meerdere modellen van het carrosserieschuifluik te bekijken. Onze adviseur leidt u graag rond en voorziet u indien gewenst graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u ook gerust bellen met een van onze medewerkers via nummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen