+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Carrosserieschuifluik

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Een carrosserieschuifluik van ADDA van Dullemen BV is veilig en beschermt uw lading. De rol- en schuifluiken in ons assortiment worden onder meer toegepast in de carrosseriebouw. Onze adviseurs en monteurs zijn deskundig en denken graag met u mee! Wij gaan voor u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Een hoogwaardig carrosserieschuifluik

Rolluikenfabriek ADDA van Dullemen BV biedt technisch hoogwaardige producten waaronder schuifluiken. Deze schuifluiken worden bij vele verschillende soorten projecten toegepast. U kunt ze bijvoorbeeld in een systeemkast installeren, uitgevoerd met een degelijke handgreep die voorzien is van een drukknop en vergrendeling met slot. Bovendien kan dit type schuifluik ook prima worden ingezet als doorgeefluik. Kijk ook eens naar onze handige gereedschapskist met carrosserieschuifluik! Naast schuifluiken, hebben we ook rolluiken voor de carrosseriebouw. Zoekt u een afsluiting die brandschade aan uw vracht beperkt of voorkomt? Bekijk dan ook onze brandwerende rolluiken.

 

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Oud-Beijerland bekijkt u meerdere modellen van het carrosserieschuifluik. Onze adviseur leidt u graag rond en voorziet u indien gewenst graag van advies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit ons assortiment aan rolluiken. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur. Wanneer u vragen heeft kunt u ook gerust bellen met een van onze medewerkers via nummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen