+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Brandwerend rolluik

rolluiken – rolschermen – schuifdeuren

Een brandwerend rolluik van ADDA van Dullemen BV voldoet aan de eisen van de NEN-5096 met betrekking tot brandvertragende afsluitingen. U kunt zich online oriënteren op ons grote en veelzijdige aanbod rolluiken van hoogstaande kwaliteit. Wij zien u graag in onze showroom in Oud-Beijerland, dicht bij Dordrecht.

 

Maak uw pand brandveilig met een brandwerend rolluik

Natuurlijk wilt u dat uw pand goed brandveilig is. Daarom kiest u voor een brandwerend rolluik van rolluikenleverancier ADDA van Dullemen BV, vlak bij Dordrecht. Met een rolluik wordt uw pand netjes afgesloten en is het optimaal beschermd tegen de gevaren van bijvoorbeeld inbraak en brand. Onze brandvertragende rolluiken zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: 60 en 120 minuten brandvertragend. Uiteraard zijn deze brandwerende afsluitingen ook zeer geschikt voor de dagelijkse afsluiting van uw pand. U vindt in ons assortiment ook brandvertragende rolschermen. Deze schermen zijn toe te passen als een ruimte zoals een balie alleen bij brand afgesloten dient te worden.

 

Breng een bezoek aan onze showroom

Hebt u interesse in een brandwerend rolluik? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Oud-Beijerland, nabij Dordrecht. Hier bent u ook altijd welkom voor een deskundig advies op maat. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen