+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Brandwerende afsluitingen

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Bij ADDA informeren en adviseren we u graag over onze verschillende brandwerende afsluitingen en deuren! Al vele jaren zijn wij dé specialist op het gebied van beveiliging en afsluitingen van deuren en ramen. Wij gaan daarbij met uiterste precisie te werk, waardoor we uw producten van een uitstekende kwaliteit leveren voor een optimale veiligheid. Naast het ontwikkelen en produceren van de producten hebben we bij ook een eigen 24-uurs servicedienst voor een optimaal beveiligd pand.

 

Brandwerende afsluitingen in diverse soorten en maten

In het assortiment afsluitingen vindt u onder meer enkele brandwerende afsluitingen voor uw ramen en deuren. Deze speciale brandwerende rolluiken zijn gemaakt van zware en degelijke materialen, waardoor ze zowel brandwerend als afsluitend gebruikt kunnen worden voor een dagelijkse en veilige afsluiting. Elk brandwerend rolluik in ons aanbod is voorzien van een speciale stuurkast welke kan worden aangesloten op een brandmeldinstallatie, rook- en warmtemelder. Naast rolluiken zijn ook onze rolschermen van brandwerend materiaal verkrijgbaar in diverse maten.

 

Bestel afsluitingen voor brandveiligheid

Wilt u meer weten over onze brandwerende afsluitingen? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze showroom voor deskundig advies van een van onze specialisten. Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen of om een bestelling te plaatsen bij onze rolluikenfabriek door te bellen naar 0186-621555. Wij komen graag onze rolluiken bij u installeren!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle "know how" in eigen huis
  • Eigen 24/7 service

Contact opnemen