+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Brandwerend rolscherm

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Een brandwerend rolscherm op maat laat u leveren door de professionals van ADDA van Dullemen B.V. uit Oud-Beijerland. Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van ruimtes en machines voor een optimale veiligheid. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hechten we veel waarde aan gebruiksgemak en goede service. Voor brandwerende balies, een brandwerend rolscherm of andere gerelateerde producten zit u bij ons goed.

 

Veiligheid staat voorop met een brandwerend rolscherm

Bent u nog op zoek naar een brandwerend rolscherm voor de veiligheid van uw winkel of omdat u brandwerende balies wilt realiseren? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom voor een ruim assortiment aan brandwerende afsluitingen en beveiligingen. Daarmee is uw interieur uitstekend beschermd tegen brand. De brandwerende rolschermen voor balies of in- en uitgangen kunnen brand tot wel een uur vertragen. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende producten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en u verzekerd bent van een goede (brand)veiligheid. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag en op afspraak buiten openingstijden om de mogelijkheden voor een brandwerend rolluik te bespreken.

 

Kies voor een NCP-erkend bedrijf

ADDA van Dullemen B.V. uit Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, is een NCP-erkend rolluikbeveiligingsbedrijf en levert haar producten desgewenst volgens de gestelde risicocategorie. Op verzoek verstrekken we een opleveringscertificaat bij uw aankoop. Wilt u meer weten over een brandwerend rolscherm uit onze collectie of heeft u vragen over onze brandwerende balies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle "know how" in eigen huis
  • Eigen 24/7 service

Contact opnemen