+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Aan de afsluiting van een parkeerplaats of parkeergarage worden bijzondere eisen gesteld. Voor een goede afsluiting kunt u rekenen op de expertise van ADDA Van Dullemen B.V. uit Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam. Wij zijn een NCP-erkend rolluikbeveiligingsbedrijf en kunnen indien gewenst een opleveringscertificaat verstrekken.

Wij zorgen ervoor dat de afsluiting van uw parkeerplaats aan alle eisen voldoet

De belangrijkste eis die aan de afsluiting van een parkeergarage of parkeerplaats wordt gesteld, is meestal een openmazigpantser. Een openmazigsysteem zorgt voor ventilatie in de parkeergarage en een goed zicht bij het in- en uitrijden. Bovendien dient, bij een systeem voor de afsluiting van een parkeergarage, extra rekening te worden gehouden met de aandrijving, aansturing en bediening van het systeem. Een afsluiting van ADDA Dullemen B.V. is daarom een perfecte oplossing. Bekijk de diverse producten op het gebied van afsluitingen online. Hier vindt u bijvoorbeeld ook een parkeerplaats afsluiting met loopdeur voor fietsers en mensen die lopend de parkeergarage in of uit willen.

Meer informatie en advies op maat

ADDA Van Dullemen B.V. levert altijd deskundig advies op maat! Bent u op zoek naar een geschikte afsluiting voor uw parkeerplaats of parkeergarage, zoals een rolhek? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat we ook rolluiken voor bergingen aanbieden? Neem contact met ons op door te bellen naar 0186-621555 en maak een afspraak. We beantwoorden dan graag al jullie vragen.

Parkeergarage afsluiting met loopdeur
parkeergarage afsluiting [1]

Een afsluiting van een parkeergarage met loopdeur. De loopdeur voor fietsers en mensen die lopend de garage in of uit willen. De roldeur uitgevoerd met verkeersregeling. Van buiten af te openen met zender in de auto, van binnen af met detectielus in de vloer. De verkeersregeling met verlichting regelt automatisch de verkeersstroom. Degene die als eerste een opening vraagt (met zender of door over de detectielus te rijden) krijgt groen licht, de tegenligger heeft rood licht.

Roldeur parkeer terrein
roldeur sb serie

Een doorgang tussen twee bedrijfspanden naar een achtergelegen parkeerterrein afgesloten met een roldeur met doorzicht.

Parkeer terrein afsluiting
16 parkeer garage rt-pls rolhekEen afsluiting van een parkeerterrein. De deur van binnen- en buitenzijde te openen met zender in de auto. Besturing uitgevoerd met fotolichtlijst en fotocellen voor in- en uitrij detectie. De deur sluit automatisch na het passeren van de fotocel.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen