+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Aan parkeergarage afsluiting worden bijzondere eisen gesteld. Voor een goede afsluiting kunt u rekenen op de expertise van ADDA Van Dullemen BV. Wij zijn een NCP Erkend Rolluikbeveiligingsbedrijf en kunnen indien gewenst een opleveringscertificaat verstrekken.

Parkeergarage afsluiting die aan alle eisen voldoet

De belangrijkste eis die aan parkeergarage afsluiting wordt gesteld is meestal een openmazig pantser. Een openmazigsysteem zorgt voor ventilatie in de parkeergarage en een goed zicht bij het in- en uitrijden van de garage. Bovendien dient bij een systeem voor parkeergarage afsluiting extra rekening te worden gehouden met de aandrijving, aansturing en bediening van het systeem. Een afsluiting van ADDA Dullemen BV is daarom een perfecte oplossing. Bekijk online de diverse producten op het gebied van parkeergarage afsluitingsmogelijkheden. Hier vindt u ook de parkeergarage afsluiting met loopdeur voor fietsers en mensen die lopend de garage in of uit willen.

Meer informatie en advies op maat

ADDA Van Dullemen BV levert altijd een deskundig advies op maat! Hebt u interesse in een parkeergarage afsluiting? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Oud-Beijerland. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. Bel ons voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0186-621555.

Parkeergarage afsluiting met loopdeur

parkeergarage afsluiting [1]

Een afsluiting van een parkeergarage met loopdeur. De loopdeur voor fietsers en mensen die lopend de garage in of uit willen. De roldeur uitgevoerd met verkeersregeling. Van buiten af te openen met zender in de auto, van binnen af met detectielus in de vloer. De verkeersregeling met verlichting regelt automatisch de verkeersstroom. Degene die als eerste een opening vraagt (met zender of door over de detectielus te rijden) krijgt groen licht, de tegenligger heeft rood licht.

Roldeur parkeer terrein

roldeur sb serie

Een doorgang tussen twee bedrijfspanden naar een achtergelegen parkeerterrein afgesloten met een roldeur met doorzicht.

Parkeer terrein afsluiting

16 parkeer garage rt-pls rolhekEen afsluiting van een parkeerterrein. De deur van binnen- en buitenzijde te openen met zender in de auto. Besturing uitgevoerd met fotolichtlijst en fotocellen voor in- en uitrij detectie. De deur sluit automatisch na het passeren van de fotocel.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen