+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Carrosserierolluik

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Een carrosserierolluik van ADDA Van Dullemen BV wordt veelvuldig toegepast in de carrosseriebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandweerauto’s. Tegenwoordig worden carrosserieluiken ook vaak toegepast in de interieurbouw. De luiken zijn namelijk zeer te gebruiken om kasten af te sluiten.  Laat u verrassen door onze grote en veelzijdige aanbod rolluiken van hoogstaande kwaliteit en bezoek onze showroom voor een vakkundig advies op maat!

Carrosserierolluik: handig en ruimtebesparend

ADDA Van Dullemen BV heeft een breed aanbod technische producten waaronder een carrosserierolluik. Zo kan bijvoorbeeld een ADDA Van Dullemen BV car carrosserierolluik  bij uiteenlopende projecten worden toegepast. Met gebogen geleiders kunnen speciale afsluitingen gemaakt worden. Zo is dit handige systeem overal inzetbaar, zoals bij een doorgeefbalie, meubels en kasten.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een carrosserierolluik of een van onze andere producten. Breng voor een goed overzicht van ons aanbod een bezoek aan onze showroom in Oud-Beijerland. Wilt u liever vooraf een afspraak maken met een van onze medewerkers voordat u ons bezoekt? Bel ons dan. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 0186-621555. De showroom is geopend van 9.00 uur tot 12.00 en 13.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen