+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Carrosserierolluik

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Een carrosserierolluik van ADDA van Dullemen BV wordt veelvuldig toegepast in de carrosseriebouw. U kunt bijvoorbeeld een carosserieluik laten plaatsen in een brandweerwagen. Tegenwoordig worden carrosserieluiken ook vaak toegepast in de interieurbouw. De luiken zijn namelijk zeer geschikt om kasten af te sluiten. Laat u verrassen door ons grote en veelzijdige aanbod rolluiken van hoogstaande kwaliteit.

 

Carrosserierolluik: handig en ruimtebesparend

Wij hebben een breed aanbod aan technische producten, waaronder een carrosserierolluik. Zo kunt door ons een carrosserierolluik laten plaatsen bij uiteenlopende projecten. Met gebogen geleiders kunnen speciale afsluitingen gemaakt worden. Daardoor is dit handige systeem overal inzetbaar, zoals bij een doorgeefbalie en kasten. Zo sluit u ze veilig af en zijn ze beschermd tegen diefstal. Door een carosserieluik te laten plaatsen in een voertuig, voorkomt u dat de inhoud naar buiten valt bij het afremmen. Het dient eveneens als inbraakbeveiliging als het voertuig met waardevolle vracht ergens geparkeerd staat. Een dergelijk luik is beter geschikt om grote voertuigen mee te beveiligen dan een rolhek, doordat het steviger is en het de ruimte volledig afsluit. Is dit net niet de oplossing die u zoekt? Bekijk dan ook onze carrosserieschuifluiken.

 

Bekijk alle mogelijkheden in onze showroom

Onze adviseurs vertellen u graag meer over het laten plaatsen van een carrosserierolluik of een van onze andere producten. Breng voor een goed overzicht van ons aanbod een bezoek aan onze showroom in Oud-Beijerland. Wilt u liever vooraf een afspraak maken met een van onze medewerkers voordat u ons bezoekt? Bel ons dan. Onze rolluikenfabriek is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 0186-621555. De showroom is geopend van 9.00 uur tot 12.00 en 13.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen