+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Referenties

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Dit zijn enkele van onze gerealiseerde projecten.

Holland House Beach Hotel
42 holland house beach hotelVoor een hotel op St. Maarten zijn transparante rolluiken gemonteerd welke worden gebruikt tijdens het Hurricane seizoen. Omdat het terras direct aan zee ligt en men dit telkens moest ontruimen is gekeken naar sterke hoogwaardige afsluitingen. Hierin is voorzien met Polivision shutters welke het hurricane seizoen goed hebben doorstaan.
Schiphol
43 schipholOp Schiphol worden de passagiersbruggen voorzien van een speciaal rolluik-systeem. In de brugkop worden verticale rolluiken type Polivision geplaatst. Bij het roteren van de brugkop rollen de polivision gordijnen automatisch op en af. Op de kop van de brug is een polivision rolluik geplaatst met speciale veiligheidsvoorziening gekoppeld aan een PLC besturing. Zie verder bij Boarding Bridges.
Dr. Wagemaker Veerpont (Texel)

44 dr. wagemakerIn opdracht van Schelde Naval Shipbuilding te Vlissingen zijn op de nieuwe ferry varend tussen Den Helder en Texel 72 rolluiken geplaatst.

Speciaal voor de aanwezige evacuatiesystemen zijn rolluiken met een ontsluitingsmechaniek ontwikkeld zodat bij brand of onraad het schip snel ontruimd kan worden.

RVS pomphuis (Europoort)

kast rolluiken

Speciaal voor een drinkwaterleidingbedrijf hebben we een aantal pomphuizen ontwikkeld voor het reinigen van drinkwater. Hierbij was het belangrijk dat de installatie van alle kanten goed bereikbaar was voor onderhoud. Tevens bestaat de mogelijkheid om de gehele kast omhoog te takelen bij grote reparatie’s etc.

De gehele ontwikkeling, productie en montage is binnen ons bedrijf gerealiseerd.

Villa te Cannes
46 villa te cannesEen exclusieve villa in Zuid-Frankrijk voorzien van transparante en gesloten rolluiken als afsluiting van terras, boothuis en garage. Dit vraagt een speciale aanpak, zowel qua gebruikte materialen als montage. Het geheel is op locatie ingemeten en door de montageafdeling gerealiseerd. De opdrachtgever is uiterst tevreden.
Ronde bar (Texel)

Speciaal voor de Dokter Wagemaker veerpont naar Texel is een ronde bar voorzien van een rond lopend 2-delig rolluik. Dit rolluik kan eenvoudig gesloten worden door het Addacar rondloop-systeem. Het afsluiten van dit rolluik gebeurd met schuifgrendels aan de binnenzijde.

Woning corporatie (Dordrecht)

5012 [3]

Een woning corporatie voorzien van 5012 rolluiken in de kleur zilvergrijs Ral-9006. Het geheel in overeenstemming met het pand en naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Primera Meubel (door geheel Nederland)

Kastmeubel met rolluik

In nauwe samenwerking met een interieurbouwer is een zgn primera meubel ontwikkeld. Een meubel dat past in het winkel concept van de bekende Primera gemakswinkels met een beveiligingsrolluik SBK-10 volgens NCP Borg categorie G-3/Bz.

Addacar bandenwagen
49 addacar bandenwagen 01In samenwerking met een carrosseriebouwer is een serie speciale bandenwagens ontwikkeld. De ruimtes voor gereedschap en kleine onderdelen zijn voorzien van addacar schuifluiken. De bandenwagens worden ingezet bij technisch onderhoud op diverse vliegvelden.
Stuurstand binnenvaartschip

Een scheepswerf benaderde ons met de vraag een buitenstuurstand te voorzien van een spatwaterdichte afsluiting. Met ons Addacar schuifluik systeem is voorzien in een passende oplossing.

PTA Cruise Terminal (Amsterdam)
51 pta cruise terminal amsterdamAmsterdam wordt steeds vaker bezocht door cruise schepen. Een goede passagiers afhandeling is gerealiseerd met beweegbare loopbruggen. Hierin zijn speciale rolluiken van het type polivision als scharnierend onderdeel van de brug toegepast.
Mobile Scan Douane (door geheel Nederland)

carrosserierolluik

Een mobile douane scan. Deze vrachtwagen combinatie is voorzien van röntgenapparatuur voor het scannen van containers. De apparatuur zit in een speciale stralingsvrije kast en is veilig afgesloten met een degelijk ADDA rolluik.

Balie afsluiting apotheek (Zeist)
vertikaal rolluik ronde balie openHet afsluiten van een apothekers balie in een huisartsenpraktijk uitgevoerd met een gebogen vertikaal rolluik met rondloopsysteem. Een elegante en eigentijdse oplossing.
Afsluiting winkelcentrum

IMG_0503

Voor een winkelcentrum is een entree gevel met tourniqet voorzien van een gebogen schaarhek en diverse rolhekken.

Ronde balie scholingscomplex (Enschede)

vertikaal rolluik

Een scholingscomplex met moderne ronde balie afsluiting met een rolluik.
In eerste instantie zal men zeggen dat daar geen rolluik voor is. Maar met ons Addacar rondloop-systeem is hier een mooie oplossing voorhanden. Het afsluiten van deze toepassing gebeurt met espagnoletsloten.

Balie Apotheek CWZ Ziekenhuis (Nijmegen)

gebogen schaarhek [1]

Een schitterende rond vormgegeven balie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen afsluiten. Het “open karakter behouden” was één van de eisen. Een opdracht gerealiseerd met een gebogen schaarhek van 12,8 meter breed, 2,75 meter hoog en een radius van 3.6 meter.

Waterleidingbedrijf (Rotterdam)

kast rolluiken

Het waterleidingbedrijf Evides vroeg ons naar een oplossing voor het afsluiten van ozon machines welke gebruikt worden voor reiniging van drinkwater. Wij hebben hiervoor RVS kasten ontworpen met rondom rolluiken, zodat de machines maximaal toegankelijk zijn voor onderhoud.

Opleidingscentrum (Vlaardingen)

Een opleidingscentrum voorzien van 5012 rolluiken waarbij het entree rolluik 5 meter hoog is en voorzien is van een bedrijfslogo.

Nacht sluiting ticket en service balie ( Station Amsterdam)

Het afsluiten van een balie met Mansergas enkelvleugelige schaarhekken met vaste pakketten. Ter vervanging van een glazen wand systeem.

Staal gemoffeld in RAL-9010. met ingelaten RVS onderrail.

Villa te Paramaribo Suriname

Deze  ADDA Transpa-6 rolluiken met kraswerend Lexan dienen als terras afsluiting. De rolluiken zijn uitgevoerd met relais kasten en Aerotec zon- en Aquara regenmelder en werken volledig automatisch. Met een hoogte van 5000 mm een mooie afsluiting. Door ons geleverd en in kisten vervoerd naar Paramaribo. Lokale mensen hebben de montage uitgevoerd, met ondersteuning van het ADDA team. Het geheel naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Balie afsluiting Ticket & Service CS Rotterdam

2016-12-08-21-19-20ADDA Transpa-5 rolluiken met kraswerend Lexan als balie afsluiting. Tijdens de nachtelijke uren wordt de balie gesloten. Men kan dan een ticket kopen en betalen via de geldlade schuif in de onderlat. Bedienend personeel werkt veilig achter de transparante rolluiken.

Gedeeltelijk afsluiting portiek

2016-12-09-10-45-20Het gedeeltelijk afsluiten van een portiek met toog. Dit is gerealiseerd met een schaarhek voor de begane grond en een loopdeur naar de opgang van de boven woningen. Alles gepoedercoat in een passende zwarte kleur.

Kiosken met verticale rolluiken en rondloopsysteem

2016-11-16-08-07-48
In Den Haag zijn een aantal kiosken geplaatst met moderne ronde vormgeving. Wij hebben hier Adda verticale rolluiken toegepast. Deze rolluiken worden eenvoudig handmatig open en dicht geschoven. De oprolling rolt in een zgn rondloopsysteem en is weg gewerkt in een koof welke is opgenomen in het interieur.

Snelroldeur

Een snelroldeur aan de buitengevel van een op- en overslagbedrijf. Overdag de roldeur omhoog en de snelroldeur als dag afsluiting. Door de snelheid van openen en sluiten weinig warmteverlies en praktisch geen verlet bij in en uitrijden. Montage aan de buitenzijde op de gevelbeplating met speciaal zetwerk en door en door montage. Dagmaat deur 5000 x 5000 mm.

Schaarhekken in monumentaal pand

img_9175
Een afsluiting voor grand cafe Khotinsky in een monumentaal pand. Het ruimtelijke van deze grote hoge hal, het Energiehuis in Dordrecht, vroeg om een passende afsluiting. Schaarhekken met een zwevende bovengeleiding zorgen voor een perfecte oplossing,

 

Parkeergarage afsluiting

foto-parkeergar2

Een afsluiting voor een parkeergarage gerealiseerd met rolhek profiel Ruit PLS 18/4. De aandrijving boven de oprolling met kettingwielmotor. Motor en oprolling in een gezette omkasting. De besturing met verkeersregeling en verkeerslichten aan de binnen- en buitenzijde.

 

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen

    <iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d315416.94015127217!2d4.363331549157734!3d51.85739877925727!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x31c39ec9eb7e2c51!2sAdda+van+Dullemen+B.V.!5e0!3m2!1snl!2snl!4v1540558059136" width="100%" height="450" frameborder="0" style="border:0; margin-bottom:-20px;" allowfullscreen></iframe>