+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Balierolluik

rolhekken rolluiken

Uw front-office of balie wordt veilig afgesloten met een balierolluik van ADDA Van Dullemen BV. ADDA Van Dullemen BV heeft veel ervaring op het gebied van rolluiksystemen en is een erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze balierolluiken zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken!

Balierolluik: divers aanbod

Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod balierolluiken. Deze zijn voor diverse toepassingen inzetbaar. Maak kennis met ons veel gekochte model 5012. Met dit rolluik kunnen balies met een breedte tot wel 7 meter in een keer worden afgesloten! Onze balierolluiken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Oriënteer u rustig op ons aanbod door onze brochures te downloaden. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen: onze medewerkers staan voor u klaar.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer 0186-621555. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Oud-Beijerland om een geschikt rolluik te vinden voor uw balie. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Wij verwelkomen u graag!

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen