+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Balierolluik

rolhekken – rolluiken

Uw front-office of balie wordt veilig afgesloten met een balierolluik van ADDA van Dullemen BV. Wij hebben veel ervaring op het gebied van rolluiksystemen en zijn een erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze balierolluiken, zodat u altijd een weloverwogen keuze maakt!

 

Diverse opties voor uw balierolluik

Niet iedere balie is hetzelfde. Daarom is het ook fijn als u genoeg opties heeft als het gaat om de beveiliging van uw balie. Bij onze rolluikenfabriek profiteert u van een veelzijdig aanbod aan balierolluiken. Deze zijn voor diverse toepassingen inzetbaar. Maak kennis met ons veel gekochte model 5012. Met dit rolluik kunnen balies met een breedte tot wel 7 meter in één keer worden afgesloten! Onze balierolluiken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kiest bijvoorbeeld uit brandwerende luiken die uw balie en de ruimte erachter beschermen tegen brand. Ook vindt u inbraakwerende rolluiken die diefstal voorkomen. Oriënteer u rustig op ons aanbod door onze brochures te downloaden.

 

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer 0186-621555. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Oud-Beijerland om een geschikt rolluik te vinden voor uw balie. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Wij verwelkomen u graag om de opties voor balieafsluitingen te bespreken.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen