+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Balie afsluitingen

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Balie afsluitingen in allerlei soorten en maten vindt u bij ADDA! Wij zijn een NCP Erkend Rolluikbeveiligingsbedrijf en leveren producten voor de veiligheid en afsluiting van al uw ramen, deuren en ingangen. ADDA staat voor “Attractieve Degelijke Doordachte Afsluitingen” en is dan ook niet alleen veilig maar tevens attractief door de kleur en vormgeving van de verschillende rolluiken en schermen. Benieuwd naar onze producten? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Oud-Beijerland.

Balie afsluitingen van ADDA

Bij ADDA vindt u naast het standaard aanbod rolluiken, schuifdeuren en beveiligingsschermen ook speciale producten zoals balie afsluitingen en boarding bridges. Onze balie rolluiken worden gemaakt met profiel 5012 en kunnen tot wel 7 meter breed uit 1 stuk worden vervaardigd. Naast dichte balieafsluitingen hebben we ook doorzichtige beveiliging voor u in huis. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en vergelijken.

Meer informatie en contact

Sluit ook uw balie af met rolluiken van ADDA en ben verzekerd van een optimale veiligheid; 24 uur per dag. Ook voor afsluitingen voor deuren, ramen, etalages en ingangen bent u bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een deskundig advies. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle "know how" in eigen huis
  • Eigen 24/7 service

Contact opnemen