+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Balieafsluitingen

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Balieafsluitingen in allerlei soorten en maten vindt u bij ADDA! Wij zijn een NCP-erkend Rolluikbeveiligingsbedrijf en leveren producten voor de veiligheid en afsluiting van al uw ramen, deuren en ingangen. ADDA staat voor “Attractieve Degelijke Doordachte Afsluitingen”. Onze afsluitingen zijn dan ook niet alleen veilig, maar zien er tevens goed uit door de kleur en vormgeving.

 

Balieafsluitingen voor extra veiligheid

Bij ons bedrijf vindt u naast het standaard aanbod aan afsluitingen ook speciale producten, zoals balieafsluitingen en boarding bridges. Onze balierolluiken worden gemaakt met profiel 5012 en kunnen tot wel 7 meter breed uit één stuk worden vervaardigd. Wilt u uw interieur beschermen tegen brandschade? Dan zijn onze brandwerende rolluiken voor balies een uitstekende keuze. Om alle opties van onze rolluikenfabriek te bekijken en te vergelijken, raden we u aan om langs te komen bij de showroom.

 

Beveilig uw balie

Sluit ook uw balie af met rolluiken van ons en wees verzekerd van een optimale veiligheid; 24 uur per dag. Ook voor afsluitingen voor deuren, ramen, etalages en ingangen bent u bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies over balieafsluitingen. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer 0186-621555. Wij helpen u graag een goede beveiliging voor uw balie te vinden.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle "know how" in eigen huis
  • Eigen 24/7 service

Contact opnemen