+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Addacar

voor carrosserie- en interieurbouw

Addacar

voor carrosserie- en interieurbouw
Addacar rol- en schuifluiken worden toegepast in de carrosseriebouw. Brandweerwagens en groentewagens zijn bekende voorbeelden. Er zijn echter meer situaties waar addacar als ideale afsluiting kan worden toegepast. Als afscherming van machines wordt uit oogpunt van veiligheid (ARBO) gewerkt met addacar rol- en schuifluiken.

De interieurbouwer ontdekt addacar als prima afsluiting voor meubels en kasten waarbij een openslaande deur te veel ruimte inneemt. De geleidingen worden simpel in de (mdf) beplatingen ingefraisd, evenals een bocht om de loopt van het schuifluik om te leiden.

Addacar A

Addacar toegepast als brandslangkast, uitgevoerd met handgrepen en voorzien van schuifgrendels.

Addacar B
19 kast rolluik [ ]Addacar als rolluik voor kast afsluiting. Op diverse plaatsen toe te passen. Een goede afsluiting voor machinebouw en interieurbouw.
Addacar Special
20 bandenwagenfokkerAddacar kan op uiteenlopende projecten worden toegepast. Met speciaal gebogen geleiders kunnen afsluitingen in een afwijkend model gerealiseerd worden.
Addacar schuifluik

Het ideale schuifluik voor de carrosseriebouw.

Addacar kist open
22 addacar kist openEen gereedschapskist, makkelijk verrijdbaar en afsluitbaar met een addacar schuifluik. Wel zo veilig en wel zo handig!
Addacar kist dicht
Alles veilig afgesloten!23 addacar kist dict

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen