+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Onderdelen voor een roldeur en meer

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw roldeur, -hek of -luik? Dan bent u bij ADDA van Dullemen B.V. in goede handen. Of u nu beveiliging voor uw roldeur zoekt, bijvoorbeeld in de vorm van een slot, of op zoek bent naar andere onderdelen: wij zorgen ervoor dat u een product van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Omdat we al sinds 1964 werkzaam zijn in de branche, beschikken wij over alle knowhow. De onderdelen voor de roldeur die u van ons ontvangt, zijn bovendien volledig op maat gemaakt, zodat het onderdeel precies past op uw afsluiting.

 

Ruime keuze uit onderdelen voor uw roldeur, -luik of -hek

Binnen ons bedrijf ontwikkelen en produceren we diverse onderdelen voor:

Onze technische medewerkers leveren maatwerkoplossingen als antwoord op uw probleem en als aanvulling op onze leverbare afsluitingen. Wilt u een roldeur kopen voor de beveiliging van uw pand, maar wilt u hier ook graag een slot bij ontvangen? Schakel dan ons bedrijf in. Wij zorgen er niet alleen voor dat de beveiliging van uw pand op orde is met een roldeur op maat, maar beveiligen ook graag uw afsluiting met een passend slot. Zo kunt u bijvoorbeeld een model met afstandsbediening laten maken.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft

Heeft u een specifiek onderdeel nodig voor de roldeur voor de beveiliging van uw pand? Of wilt u graag een slot op uw roldeur laten plaatsen? In beide gevallen rekent u op ons als betrouwbare rolluikenleverancier. Wij horen graag wat u van ons nodig heeft en gaan dan direct voor u aan de slag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0186-621555. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom, waar onze medewerkers u hartelijk ontvangen.

Afstandsbediening
Steeds vaker worden rolluiken en rolhekken met draadloze afstandsbedieningen uitgevoerd. Wij werken met Tedsen GmbH. Fabrikant van afstandsbedieningen en besturingen, betrouwbare producten in verschillende uitvoeringen en modellen

Extra informatie

Brochure: Besturing MO713
Brochure: Besturing TM-1-2-3

Sleutelschakelaar met beveiligingsrelais
sleutelsch met beveiligingWanneer een rolluik of rolhek wordt afgesloten met een sleutelschakelaar kan deze schakelaar worden uitgevoerd met afvalcontact. Als de schakelaar geforceerd wordt en de deksel wordt verwijderd valt een contact af en valt via een relais de spanning weg zodat het rolluik niet meer bediend kan worden.
Met een evt. bijgeleverde handzender kan het rolluik worden geopend en het relais worden gereset.

Extra informatie
Brochure: Besturing ZBA710

Vloersloten
37 vloerslot (2)Bij een neergelaten rolluik of rolhek borgen deze sloten het pantser tegen optillen of opkrikken veilig met een degelijk slot. Wanneer het rolluik omhoog is, is de vloer vrij van obstakels.
Geleider sloten
38 geleiderslotBij een neergelaten rolluik of rolhek borgen deze geleidersloten het pantser tegen optillen of opkrikken. Bij het afsluiten van het rolluik plaatst u pennen door de geleiders van het pantser.
UPS Noodstroomvoorziening
39 ups noodstroomvoorzieningUPS noodstroomvoorzieningen worden toegepast bij rolluiken en rolhekken voor entree’s of situaties waar stroom-uitval niet gewenst is. Ongewenste stroomuitval kan betekenen dat uw rolluik (en dus uw winkel of bedrijf) niet geopend kan worden.

Vaak wordt een rolluik voorzien van noodhandbediening zodat handmatig geopend kan worden. Is dit niet mogelijk dan kan een UPS noodstroomvoorziening uitkomst bieden.

Elektronisch vloerslot
40 elektr vloerslotBij een neergelaten rolluik of rolhek borgen deze sloten het pantser tegen optillen of opkrikken. Wanneer men het rolluik opent worden met een speciale besturing en ingebouwde timer eerst de vloersloten geopend. Pas daarna wordt het rolluik open gestuurd.
Rampalen
41 ettema brd rampaal 05Als inrij beveiliging achter rolluiken en roldeuren kan een rampaal gemonteerd worden. Wanneer de doorgang vrij moet zijn kunt u eenvoudig de rampaal uit de montage steunen halen.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen