+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Perfo-rolluiken

Wij verkopen Perfo-rolluiken bij onze fabriek in Oud-Beijerland, nabij Dordrecht. Wilt u meer weten over deze originele productlijn? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van geperforeerde rolluiken. Zo sluit u uw bedrijfsruimte veilig af, maar kunnen voorbijgangers nog wel uw etalage zien.

Wat zijn Perfo-rolluiken?

Perfo-rolluiken zijn geperforeerde rolluiken. Deze rolluiken zijn opgebouwd uit koudgewalst bandstaal, in het bad verzinkt volgens het sendzimir procedé met een zinklaag van 380 gram per m2. Voordat het bandstaal in de gewenste vorm wordt gewalst, wordt met een speciale walsrol fijne perforatie in het band aangebracht. Hierna gaat het band door de profileerwals en wordt het gewenste model geprofileerd. Door de microperforatie in het pantser ontstaat het screeneffect dat onder de juiste omstandigheden goede doorkijk mogelijk maakt. Voor optimaal doorzicht is het belangrijk het pantser in een donkere kleur de coaten en de etalage goed te verlichten.

 

De voordelen van geperforeerde rolluiken

Nu denkt u waarschijnlijk dat Perfo-rolluiken buiten de doorkijk geen extra voordelen biedt ten opzichte van een dicht rolluik. Waarom zou u deze soort aanschaffen in plaats van een transparant rolluik of een rolhek, die ook doorkijk mogelijk maken? Met Perfo-rolluiken is uw bedrijfsruimte nóg beter beschermd tegen inbraak dan met een hek. De Transpapantsers bieden dan wel meer doorkijk, maar een geperforeerd rolluik ventileert beter. U geniet met Perfo-rolluiken dus van doorkijk, maar ook van extra veiligheid en ventilatie.

 

Bestel uw rolluiken met perforatie

Dankzij Perfo-rolluiken blijft uw etalage beschermd én goed zichtbaar. U kiest uit verschillende modellen rolluiken die we voor u kunnen realiseren. Heeft u vragen over de specificaties? Als rolluikenfabrikant adviseren we u graag. Zoek contact met ons voor deskundig advies op basis van uw situatie.

 

Specificatie SB-875-Perfo SBK-10-Perfo SB-10-Perfo
Gewicht 9.5 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2
Werkende hoogte 75 mm 75 mm 100 mm
Werkende breedte 14 mm 20 mm 22 mm
Wanddikte 0.8 mm 1.0 mm 1.0 mm
Max. breedte 5000 mm 6000 mm 6500 mm
Max. hoogte 3600 mm 3600 mm 3600 mm
Max. m2 15 m2 18 m2 20 m2

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen