+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Snelroldeuren

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Voor snelroldeuren op maat bent u bij ADDA van Dullemen B.V. uit Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, in goede handen! U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan beveiligingsrolluiken, rolhekken, roldeuren en andere afsluitingen. Alle producten worden bij ons speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor u altijd kunt rekenen op een passend product dat uitstekende veiligheid biedt. Heeft u een winkel en wilt u graag snelroldeuren laten plaatsen naar het magazijn toe? Laat u dan door onze specialisten informeren over de verschillende mogelijkheden.

Een ruime keuze aan snelroldeuren

Wanneer u snelroldeuren nodig heeft, schakelt u ons in voor de ontwikkeling en de productie ervan. Deze speciale roldeuren worden vaak geplaatst bij bedrijven en winkels en zijn zeer geschikt voor frequent gebruik. De bediening van onze snelroldeuren is doorgaans zeer eenvoudig waardoor iedereen de deuren gemakkelijk kan openen en sluiten. Onze snelroldeuren zijn allemaal voorzien van opsteekblokmotoren en kettingwielmotoren om de deur automatisch te openen. Wij hebben de volgende twee typen roldeuren voor u in huis:

  • Enkelwandig
  • Dubbelwandig

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar afsluitingen voor uw bedrijfspand of winkel? Dan zijn we u graag van dienst. Of u nu een carrosserieschuifluik nodig heeft of enkel onderdelen van een roldeur wenst; wij zijn de partner die u zoekt. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u, indien gewenst, advies op maat. U bereikt ons door te bellen naar 0186-621555 of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle “know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen