+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Brandwerend

rolluik –  rolscherm – schuifdeur

Brandwerende rolluiken en rolschermen zijn leverbaar tot 120 minuten. Deze afsluitingen worden geleverd volgens de geldende NEN normen.

Als dagelijkse afsluiting zal gekozen worden voor een brandwerend rolluik. Wanneer een opening alleen bij brand gesloten dient te worden kan een rolscherm worden geleverd.

Brandwerend rolluik

brandwerend rolluik [2]

Brandwerende rolluiken zijn leverbaar tot 120 minuten. Deze rolluiken zijn dermate zwaar en degelijk dat ze gelijk als dagelijkse afsluiting dienst kunnen doen.

Aanvullende voorzieningen als staalkonstruktie, brandwerende bekleding en speciale zelfsluitende motoren kunnen worden geleverd. Het rolluik is voorzien van een speciale stuurkast welke kan worden aangesloten op een brandmeldinstallatie. Tevens behoren rook- en warmtemelders tot de mogelijkheden.

Brandwerend rolscherm

brandwerend rolscherm

Wanneer een opening alleen bij brand gesloten dient te worden kan een brandwerend rolscherm worden geleverd. Dit scherm wordt gekoppeld aan de brandmeldinstallatie en sluit bij brandmelding automatisch.

Brandwerende schuifdeur

27 branddeurenBrandwerende schuifdeuren worden toegepast in situaties met beperkte bovenruimte maar met voldoende zijruimte. De deur moet immers in geopende stand naast de dagopening staan.

Bij een dubbelvleugelig deurblad staat aan weerszijde van de opening een deurblad wanneer de deur geopend is.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen