+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Schaarhek

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Op zoek naar een geschikt schaarhek? Dan bent u bij rolluikenfabriek ADDA Van Dullemen BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van de beste beveiligingen voor uw pand! In ons assortiment vindt u topkwaliteit rolluiken, rolhekken en schaarhekken.

Schaarhek: keuze uit diverse uitvoeringen

Rolluikenfabriek ADDA Van Dullemen BV heeft voor u Mansergas staalverzinkte schaarhekken. Deze schaarhekken zijn beschikbaar in verschillende types en verscheidene uitvoeringen. U heeft zo bij ons keuze genoeg om een geschikt schaarhek te vinden. Elk schaarhek is een degelijke en betrouwbare afsluiting van uw winkel, appartement, bungalow of andere plaats. U kunt ook denken aan het afsluiten van uw slaapkamer met een schaarhek als u met openstaande deuren slaapt. Om uw bedrijf of winkel niet te ontsieren met een schaarhek, kunt u bij ons de afwerking van het schaarhek laten doen in passende kleuren. Zo kunt u het schaarhek perfect laten aansluiten bij de kleurstelling van uw gevel of interieur!

Meer informatie en contact

Vind een geschikt schaarhek bij rolluikenfabriek ADDA Van Dullemen BV. Bekijk op onze website onze producten en maak uw keuze. U kunt ook gemakkelijk folders en brochures downloaden. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust via telefoonnummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen