+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Rolluik beveiliging

Rolhekken – Rolluiken – Roldeuren

Met een rolluik zorgt u voor optimale beveiliging, zeker als u dit rolluik bij ADDA van Dullemen B.V. koopt. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van afsluitingen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van beveiligingsrolluiken, rolhekken, roldeuren, schaarhekken en doorzichtige afsluitingen. Alle afsluitingen worden bij ons volgende de NCP-richtlijnen ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd, waardoor u kunt rekenen op optimale veiligheid en een hoog bedieningsgemak. Bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan eens langs in onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Een rolluik met diverse soorten beveiliging

In ons aanbod aan afsluitingen vindt u gegarandeerd hét rolluik dat u nodig heeft voor een uitstekende beveiliging. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rolluik dat vervaardigd is van koudgewalst bandstaal en verzinkt volgens het sendzimir procedé? Hierdoor zijn deze rolluiken niet alleen veilig, maar ook brandwerend. De rolluiken hebben daarnaast een goede doorkijk waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor winkeletalages. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, vindt u voor elke situatie een geschikt rolluik met uitstekende beveiliging. U bent altijd van harte welkom om de verschillende producten te komen bekijken en vergelijken. Daarnaast bieden onze specialisten u graag persoonlijk advies voor een optimaal resultaat. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Wilt u liever een afspraak maken? Bel dan naar 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle "know how" in eigen huis
  • Eigen 24/7 service

Contact opnemen