+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Branddeuren

rolluiken rolschermen schuifdeuren

De branddeuren van ADDA Van Dullemen BV voldoen aan de NEN norm en zijn leverbaar tot 120 minuten brandvertragend. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod brandvertragende producten.  Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Maak kennis met onze brandvertragende branddeuren

Uw winkel of bedrijf wilt u zo goed mogelijk beschermen tegen brand. Kies daarom voor de branddeuren van ADDA Van Dullemen BV. Deze branddeuren zijn niet alleen brandvertragend, maar ook inbraakwerend en mooi. De branddeuren uit ons assortiment zijn brandvertragend tot 120 minuten. De branddeuren kunnen goed dienen als dagelijkse afsluiting van uw pand. In ons aanbod vindt u ook brandwerende rolluiken en brandvertragende rolschermen. De rolluiken kunnen, net als branddeuren ook als afsluiting van een pand worden gebruikt. De brandvertragende rolschermen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om bijvoorbeeld een balie mee af te sluiten. Bekijk alle mogelijkheden op deze website.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de branddeuren en rolluiken van ADDA Van Dullemen BV? U bent van harte welkom om onze producten te komen bekijken in onze showroom of maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs. Dit kunt u doen door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer 0186-621555.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen