+31 (0) 186 621555 info@adda.nl

Stackdoor

Het hekwerk dat stapelt ipv oprolt

stackdoor-logo

Stackdoor® is de nieuwe innovatie in rol- en beveiligingshekken :

  • Geen grote “kasten” om de rol kwijt te kunnen.
  • De inbouwruimte is de dikte van het hek.
  • Sterk als een rolhek en zonder extra sloten niet op te tillen.
  • Grote overspanningen mogelijk zonder tussenspijlen.
  • Geen beperkingen m.b.t. de vorm. Bijv. bij ronde draaideuren of een hoek om een hoek-etalage.
  • In alle RAL kleuren, RVS en WK2 uitvoering.

Stackdoor is goed toe te passen ten behoeve van retail, parkeergarages en andere plekken die veilig afgesloten dienen te worden. Het hek kan ook in huizen ter vervanging van tralies of rolluiken toegepast worden. Pakket is zowel boven als onder te parkeren.

Ronde- en hoekopstelling, in 1 pakket met een deurautomaat, integratie met een draaideur of ten behoeve van een parkeergarage met minimale inbouwhoogte.

Stackdoor rond
Dankzij het unieke stapelsysteem van Stackdoor is het mogelijk een beveiligingshek te produceren die ook ronde vormen kan beveiligen zoals een draaideur of tourniquet.

Een schuifdeurautomaat is doorgaans moeilijk te beveiligen, er is vaak weinig inbouw ruimte en de strakke uitstraling van een deurautomaat dient te worden behouden. Dankzij zijn minimale inbouwmaten en de zware beveiligingsklasse is het mogelijk winkels met een automatische schuifdeur te beveiligen met Stackdoor.
Alles zonder verlies aan inbouwruimte. Geen problemen met eventuele warmtegordijnen e.d.Deurautomaat en Stackdoor in 1 kast gemonteerd.

Stackdoor parkeergarage
Het is nu ook mogelijk Stackdoor toe te passen als afsluiting voor parkeergarages. Bij ondergrondse parkeergarages is er nu een alternatief voor de zogenaamde Speedgates en traditionele hekken. Door de geringe inbouwhoogte van slechts 25 cm kan Stackdoor in bijna alle gevallen worden toegepast. Parkeergarages hebben in de meeste gevallen een verdiepingshoogte van ca. 2200 en er is dus weinig ruimte voor installaties die aan het plafond opgehangen moeten worden. Stackdoor biedt hiervoor een passende oplossing.

Stackdoor U en L-vorm

 Beveiliging hoek  U-vorm rolhek  Stackdoor U-vorm

Stackdoor onder geparkeerd
Stackdoor is het enige beveiligingshek wat onderin geparkeerd kan worden.Achter een borstwering of uit de grond.

Waarom ADDA?

  • Degelijke producten van hoge kwaliteit
  • Professionele partner sinds 1964
  • Alle ”know how” in eigen huis
  • Eigen 24/7 servicedienst

Contact opnemen